INVENTOR MAGIC 12000BTU

De Inventor Magic heeft een vermogen van 12000BTU, en is daarmee één van de krachtigste in zijn soort. Een raamafdichting wordt standaard meegeleverd, zodat uw kamer goed afgesloten is en er geen koele lucht verloren gaat. Ook staat de airco op wieltjes, op deze manier makkelijk te verplaatsen.

ENERGIELABEL A+

De Inventor Magic zorgt voor een optimaal gebruik van energie en is daarom beoordeeld met energielabel A+. Hiermee is hij de zuinigste in zijn soort!
A label Mobiele Airco Direct

KOELEN EN VERWARMEN

Verwarmen en koelen mobiele airconditioning
De Inventor Magic heeft zowel de mogelijkheid om te verkoelen én te verwarmen, hiertussen wisselen kan met slechts één druk op de knop. Ideaal voor plekken waar geen vaste verwarming mogelijk is! De Inventor Magic heeft een verwarmingsvermogen van 10000 BTU.

LED AFSTANDSBEDIENING

Met de afstandsbediening kunt u de airco eenvoudig bedienen. De temperatuur aapassen of wisselen tussen koelen en ventileren is met slechts één druk op de knop gebeurd! Ook in het donker kunt u de afstandsbediening gemakkelijk bedienen middels het LED scherm. Zo hoeft u ‘s avonds niet meer uw bed uit om het licht aan te zetten!

contact afstandsbediening 2 Inventor Mobiele Airco Direct